HALVE AVOCADO GEVULD MET GARNAALSLA
Terug naar het overzichtBericht gepubliceerd op 20 januari 2020 - 20:27
Gepubliceerd in: Lunch
INGREDIENTEN
- 1 avocado
- 200 g garnaal
- 1 gekookt eitje
- 1 el mayonaise
- 150 g bloemkoolroosjes
- 150 g broccoliroosjes
- 1 hand kerstomaten
- 1 geraspte wortel
- 1/4 komkommer in staafjes
- gemengde sla
- 10 druiven
BEREIDING
- Meng garnalen met 1 el mayonaise
- Kook 1 eitje 8 à 9 min > ik kook meestal enkele eitjes per week en dan heb je er altijd in de frigo liggen.
- Stoom bloemkool, broccoliroosjes in je stoomoven of dit kan ook in microgolf (slechts 3 minuten), gewoon bloemkool/broccoli afspoelen en microgolfbestendig potje met deksle zetten en klaar na 3 min.
- Hou de steel bij voor in de soep te doen.
- Snijd de andere groenten, halveer de avocado en schik alles op je bord.
- Het floske bovenop de garnaalsla is van venkel :)
Enjoy en Relax
Lekker met een (zaden)cracker of (koolhydraatarm)brood