Courgettecake

Terug naar het overzichtBericht gepubliceerd op 10 juni 2018 - 14:00
Gepubliceerd in: Lunch

Ingrediënten

  • 225 gram amandelmeel,
  • 250 gram geraspte courgette,
  • 2 losgeklopte eieren,
  • 80 gram pecorinokaas,
  • 2 theelepels wijnsteenbakpoeder,
  • snuifje zout,
  • verse gehakte rozemarijn. 

Recept

  1. Alles mengen.
  2. Afwerken met zaden naar keuze. Ik heb gekozen voor pompoenpitten en sesamzout.
  3. 50 min bakken in oven op 180 ° C. 

Lekker als tussendoortje of als broodvervanger!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @irisdaemsdietistenpraktijk . Alvast bedankt en vooral  ENJOY

 

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!